BALIKESİR / ALTIEYLÜL - ALTIEYLÜL REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Altıeylül RAM'dan Tanıtım Kitapçığı

Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Hafize Kocaefe tarafından hazırlanan "Balıkesir İli Ortaöğretim Kurumları Tanıtım Kitapçığı" yayımlandı.

Şbt

Genel Müdürlüğümüz ve UNICEF iş birliği ile öğrencilerin gelişim dönemlerine göre sorumlu karar verme, iş birliği yapma, etkili öğrenme, toplumsal yaşam, duygu düzenleme, öz farkındalık, öz yönetim ve ilişki becerileri gibi beceri alanlarında yeterli olabilmelerini desteklemek amacıyla ailelere yönelik eğitim programları hazırlandı.

Ara

Sorumluluk sahamızda ilçelerdeki okul Rehberlik Servizleri ziyaretleri tamamlandı. Bigadiç, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde görev yapan meslektaşlarımızla ortak çalışmalarla ilgili görüş alış-verişinde bulunudud.

Kas

Sorumluluk sahamızda yer alan ve öğrencilerin yatılı kaldığı Düvertepe Yatılı Bölge Ortaokulu ve İlkokulunda Rehberlik Günü Yapıldı.

Kas

2023-2024 Eitim Öğretim Yılı Sene Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı sorumluluk bölgemizde yer alan Altıeylül, Bigadiç, Savaştepe, Sındırgı, Susurluk ilçelerinde olan resmi ve özel okullarda görev yapmakta psikolojik danışman/rehber öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.  10.10.2023