BALIKESİR / ALTIEYLÜL - ALTIEYLÜL REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ALTIEYLÜL REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

Çayırhisar Mahallesi Çayırhisar sk.No14 Altıeylül/BALIKESİR
Vizyon
Tüm öğrencilerin akademik, kişisel / sosyal ve kariyer başarısı elde etmek için gerekli bilgi ve becerilerle güçlenerek ve saygılı, sorumlu, mutlu vatandaşlar olarak tam potansiyellerine ulaşmalarını sağlamaktır.
Misyon
Çocuk ve Gençlerimiz için yüksek başarıyı destekleyen ve öğrenmenin önündeki engelleri azaltan, öğrencilerin etkili öğrenenler, sorumlu vatandaşlar ve küresel bir iş gücünün üretken üyeleri olmasını sağlayan eğitim ortamların oluşmasını desteklemektir. Eğitimin sac ayakları olan, eğitimciler, aileler ve topluluklar ile işbirliği içinde, rehberlik ve özel eğitim hizmetleri kapsamında, öğrencilerin potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak ve öğrencilerin, öğrencilere yardımcı olmak için akademik, kariyer ve kişisel-sosyal gelişim alanlarında önleyici ve duyarlı hizmetler sunmak, Öğrenmeye müdahale eden, zorlaştıran ve onların en yüksek potansiyeline ulaşmasını engelleyen zorlukların üstesinden gelmek kurumumuzun hedefleri arasındadır.
Bizi takip edin
08:30---17:30
Ulaşım
Toplu Taşıma Merkezinden Çayırhisar Mahallesi Otobüsü ve dolmuşları ile İzmir yolu üzerinden köylere yada Üniversiteye giden dolmuş ve otobüsler bilinebilinir.
Yerleşim Yeri
Çayırhisar mahallesi(Çayırhisar Köyü) Balıkesir Atatürk Şehir Hastahanesi Acil kapısına giden yolun solunda bulunmaktadır. Solda Bizim Market ve TV 100 binaları bulunmaktadır.RAM hemen köy girişinde solda bulunmaktadır.